Малко повече от две седмици остават до старта на продажбите

...
Малко повече от две седмици остават до старта на продажбите
Коментари Харесай

Foxconn изпрати първата партида iPhone X

Малко повече от две седмици остават до старта на продажбите на iPhone X, а Foxconn към този момент е изпратила към Apple първата партида от смарт телефони.

Според отчетите, Foxconn е изпратила 46 500 устройства в Холандия и Обединените Арабски Емирства (ОАЕ). Това е добра вест, като се има поради непрекъснатите клюки за забавянето на доставките на iPhone X, само че не всичко е толкоз розово.

Очевидно е, че 46 500 устройства са прекомерно дребна партида и тя е доста по-малка от първите доставки на предходните генерации iPhone. Това ще докара до обстоятелството, че след старта на продажбите на новия iPhone X, ще се усети един значителен недостиг на смарт телефони в историята на компанията.

Foxconn съумя да усили размера от пускани iPhone X с 400 хиляди устройства на седмица, което не е толкоз неприятно, спрямо предходния резултат от 100 хиляди. Това Обаче надали ще разреши на Apple да отговори на всеобщото търсене, което чакат от компанията.

Известният анализатор Минг-Чи Kуo по-рано към този момент предвижда техническите особености на новите iPhone и означи, че производството на iPhone X е доста лимитирано. Kуo предвижда, че доставките на устройствата ще доближат 30-35 милиона устройства до края на 2017 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР