Малко над половината от жителите на Токио смятат, че отменените

...
Малко над половината от жителите на Токио смятат, че отменените
Коментари Харесай

Половин Токио е против провеждането на Олимпийските игри

Малко над половината от жителите на Токио считат, че анулираните за следващата година Олимпийски игри изобщо не би трябвало да се организират. Това демонстрира анкета на новинарските организации „ Киодо “ и „ Токио Ем Екс “, представена от „ Банкок Поуст “.

Според резултатите от телефонното изявление, извършено в интервала 26-28 юни, 51.7% от хората се надяват на ново отсрочване на спортния конгрес или на неговата анулация, до момента в който 46.3% от респондентите чакат да се състои. Проучването е извършено, откакто здравни специалисти обществено споделиха терзанията си по отношение на сигурността на провеждането на събитието. Пред „ Франс Прес “ губернаторът на японската столица, Юрико Койке, увери, че ще бъдат обезпечени нужните условия, макар пандемията от ковид и даде обещание „ 120-процентови старания “ за това.

Към момента се чака откриването на Олимпийските игри да се организира на 23 юли 2021-ва. По-рано от Международния олимпийски комитет предизвестиха, че втора анулация не би била допустима и даже забавянето с една година е основало обилни финансови и логистични проблеми.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР