Малко над 5.5 млн. лева е вложила държавата в обновяване

...
Малко над 5.5 млн. лева е вложила държавата в обновяване
Коментари Харесай

Над 5.5 млн. лева е вложила държавата в спортна инфраструктура, отчете Кралев

Малко над 5.5 млн. лв. е вложила страната в възобновяване и създаване на спортна инфраструктура. Това разгласи министърът на спорта Красен Кралев в доклада си за 2019 година

Днес всеки от министрите се регистрира пред министър-председателя Бойко Борисов в границите на 3 минути за свършеното през годината.

Кралев показва, че за 2020 година досега са утвърдени планове за общо 715 000 лв.. Това са футболно миниигрище в община Симитли, за преустрояване, належащо за създаване на боксов клуб в Плевен, за възобновяване на настилката на футболно игрище в състезателен комплекс " Христо Ботев " в Габрово и за ремонт на зала за повдигане на тежести към състезателен комплекс " Ялта " в Русе.

По време на награждаването на най-хубавите спортисти преди дни Кралев уточни, че не е не запомнил обещанието си за ремонт на стадион " Академик ", който да добави " Асикс Арена " като център на леката атлетика.

Министерството показва в графата със свършената работа и почналата процедура по прелицензиране на федерациите като една от главните цели на променения закон за спорта. Целта е по този метод да бъдат отстранени клубовете фантоми.

Кралев регистрира като триумф и самопризнание за България и за държавното управление повторното си избиране за член на Управителния съвет на Световната антидопингова организация.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР