Малко момиченце на име Елена Десерич било едва на шест

...
Малко момиченце на име Елена Десерич било едва на шест
Коментари Харесай

6-годишно момиченце, знаещо, че ще умре, скрило писма до семейството из целия дом!

Малко момиченце на име Елена Десерич било едвам на шест години, когато лекарите я диагностицирали неоперабилен рак на мозъка. На дребната оставали едвам няколко месеца, по тази причина решила да остави след себе си нещо, с цел да зарадва своите родители и по-малката си сестра.

За тази цел детето написало стотици бележки и ги скрило из целия дом.

Писмата с признанията в обич момичето поставило във всички шкафове на къщата, сред страниците на книги, в кутии, върху високите етажерки… Към този миг фамилията се било преместило от Синсинати, само че още не било съумяло да разопакова всички движимости.

 обяснения-в-любов

Върху листовете хартия били нарисувани сърчица и усмивки, а до тях Елена написала: „ Обичам ви, мамо, баща и Грей “ и „ Съжалявам, че съм болна “. Родителите на момичето Кит и Брук намират бележките на щерка си в продължение на няколко години.

Момичето било диагностицирано с рядка форма на рак, против който няма медикаменти. Бащата споделя, че детето до последно осъзнавало какво се случва с него. Но дребната не се тревожила за себе си, повече я вълнувало по какъв начин в този момент ще живее по-малката й сестра. В чест на дъщерята основали благотворителен фонд, който оказва помощ на болните от рак деца.

Няма нищо по-ценно от живота на нашите деца. Пазете ги и се грижете за тях!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР