Малко момченце на 7 годинки е подложено на тормоз да

...
Малко момченце на 7 годинки е подложено на тормоз да
Коментари Харесай

Спи ли Агенцията за закрила на детето? Веселин Маринов разкарва 7-годишния син на любовницата си от кръчма в кръчма!

Малко момченце на 7 годинки е подложено на тормоз да издържи на темп като на възрастен човек. И то какъв единствено темп! Кръчма след механа, цигари, алкохол, пиянска конюнктура и от самото начало към него да се навърта.... Веселин Маринов!

Не, това не е сюжет от коледен филм на ужасите, а самата грозна реалност. Детето е дребният наследник на Веселина Пеева, която е гадже на най-известната машина за произвеждане на песни и пот в България - Веско Маринов.

А разкритието за гаврите над малчугана пристигна от братовчедката на Пеева - Емилия. Тя е циганка от Добрич, намерила метод да изкара някой лев като приемен родител и безжалостен почитател на Веско и Веска. Ромката е Facebook хала и пуска фотоси на влюбената двойка. И по този начин преди дни Емилия разгласява ново фото, на което Маринов театралничи с Пеева и сина й. Ако си мислите, че фотографията е правена в детски клуб, доста грешите. Разбира се моментът е увековечен в механа. Според информация на HotArena заведението е в Бургас. Безотговорността на вип двойката е пословична. През лятото на тази година артистът и някогашната сервитьорка от Добрич бяха подложили малчугана на мощна серия "забавления ". Детето беше насила да участва на две нощни участия на Маринов, прием в Разлог и да гледа онлайн цинично шоу на комици в Пловдив. Именно след този случай в Агенцията за протекция на децата беше подаден сигнал, само че от служителите нямаше съответни ограничения.

Явно традициите не престават и в този момент, очевидно от фотографията. Пеева има правосъдно позволение да взима детето си при нея я тъкмо избрани дни в месеца. И вместо като естествена майка да му обърне внимание, да го възпитава, да взе участие в образованието му, малчуганът е развеждан като атракция към шоу стратегиите на Маринов. Фотото издава и още нещо. Веско и Веска са дружно. Това поставя завършек на слуховете, че двамата са се разделили и той е забил някакво младо гадже.

Единственото което Маринов е забил е нов гвоздей в нервите на родителите си. Майката на трубадура е твърдо срещу връзката му с Пеева и даже обществено излезе информация, че я е наричала "уруспия “, която е зарязала децата си, с цел да курварства със сина ми ". Според близки на Веселин Маринов и трагичната кончина на татко му е обвързвана и с нервите, които индивидът е имал около персоналния живот на сина. И той е бил срещу връзката му със сервитьорката.

"Тази Коледа за мен ще е друга, тъй като един доста безценен за мен човек го няма. Знам, че татко ми в този момент не желае да рева, само че няма по какъв начин да не се сетя за него на този празник ", това сподели през сълзи Маринов на Коледния си концерт в НДК преди дни. А на първите редове ухилена до уши е седяла и Пеева. Интересен факт е, че даже и най - положителния другар на артиста политика Цветан Цветанов не пристигна на концерта му в НДК. Според съпартийци на Цветанов той също бил срещу падението в персонален проект на трубадура.

Очаквайте в HotArena:

Веско Маринов е скъперник и ревнивец? Взе колата на гаджето си, с цел да й даде един от служебните си джипове с водач, който да я следи

Лицето на Веселин Маринов се разпада! Тежко болен ли е артистът?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР