Малкият Стоянчо от Дебелт, за когото семейството му твърди, че

...
Малкият Стоянчо от Дебелт, за когото семейството му твърди, че
Коментари Харесай

Покъртителна драма с малкия Стоянчо, който възкръсна на погребението си

Малкият Стоянчо от Дебелт, за който фамилията му твърди, че е възкръснал на личното си заравяне, а по-късно още веднъж умрял, е бил мъртъв от два дни, безапелационни са лекари, осведомени със случая, оповестява.

Те са уверени, че послемъртни импулси са заблудили околните му, които през днешния ден бяха уверени, че детето им е дало признаци на живот минути пред да бъде положено в гроба.

Още през вчерашния ден е изработен обзор, който е удостоверил, че причина за гибелта е кардиологичен проблем на детето, по-късно тялото е предадено на фамилията.

Заради внезапната промяна на температури в последните 24 часа – от студено на доста топло и още веднъж на студено, тялото тази заран е почнало да изпуска въздух, което е объркало родата.

Минути, откакто са получили сигнал лекари са направили още един обзор на детето, открито е, че няма сърдечна активност. Обяснили са на фамилията, само че очевидно поради шока, околните му по този начин и не са разбрали каква е обстановката.

Най-убедена, че Стоянчо е жив била баба му, която била до ковчега, когато тялото помръднало. Тя извикала мощно, по-късно още няколко от околните му погледнали и видели, че тялото мърда.

Семейството сега взема решение дали ще постави през днешния ден Стоянчо в гроба или ще изчака и утрешния ден, защото още имат вяра, че може да е жив, без значение, че няма сърдечна активност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР