Малкият син на Тони Стораро - Емрах, също започва да

...
Малкият син на Тони Стораро - Емрах, също започва да
Коментари Харесай

И братът на Фики стана чалгар

Малкият наследник на Тони Стораро - Емрах, също стартира да гради чалга кариера

Братът на Фики е едвам на 15, само че към този момент може да се похвали с първите си участия. Дали поради невръстните си години, или тъй като не е прекомерно известен, само че той има присъединяване в детска дискотека. Купонът стартира в 16 часа, само че това не е изненадващо за тийнейджърските празненства, които по традиция са по ярко и без алкохол.

От обществените мрежи излиза наяве, че купонджийският живот не е непознат за младежа. Той постоянно се отбелязва от известни чалготеки в София, като не е ясно по какъв начин съумява да влезе, в случай, че законът сякаш го не разрешава.

Заради неналичието на лично творчество, Емрах пее песни на татко си и брат си. А с цел да бъде различим, се показва и с семейството си - Стораро. Съпругата на Тони - Валя, споделя, че дребният ѝ наследник е кръстен на известен турски артист.

"Когато видях Тони за първи път, ми замязя на този реализатор. Така се роди по-късно концепцията да кръстим Емрах по този метод. ", споделя Валя. Така че момчето още от раждането си е обвързвано с музиката и не е изненада, че е тръгнало по този път.

Преди време Стораро-старши беше споделил, че Емрах се интересува от музика, само че не от поп фолк. Изглежда това се е трансформирало и Емрах към този момент е подготвен да се осъществя в сектора, предават от България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР