Малкият самолет с Емилиано Сала на борда, за който се

...
Малкият самолет с Емилиано Сала на борда, за който се
Коментари Харесай

Известен футболист се разби с частен самолет в океана

Малкият аероплан с Емилиано Сала на борда, за който се допуска, че се е разрушил, е изгубил връзка с граничните управляващи на Англия на към 700 метра надморска височина. Местните управляващи са удостоверили, че от летателния уред е получено искане за позволение за кацане, до момента в който той е бил на към 1500 метра. След като го е получил, е почнало намаляване, само че по-късно нещо се е случило.

Драмата се е разиграла към 20:30 часа локално време. 5-местният аероплан е изпълнявал полет от Нант до Кардиф. На борда са били единствено новият състезател на Кардиф Сити и водачът. Продължават избавителните интервенции, които са били прекъснати нощес поради тежките атмосферни условия към остров Гърнси, където самолетът е липсващ от радарите.

Днес в издирването са се присъединили два хеликоптера, две моторници и една избавителна лодка. Друга информация от последните минути гласи, че на борда на частния аероплан е имало трима души, а не двама, както в началото беше оповестено. Това са Сала, водачът и още един компаньон на аржентинския футболист по пътя към Уелс. В същото време някогашният клуб на Емилиано Сала – Нант отсрочи дуела си от шампионата за Купата на Франция против ФК Ентенте, който трябваше да се играе в сряда.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР