Малкият гризач всяка нощ се трудел в гаража му по

...
Малкият гризач всяка нощ се трудел в гаража му по
Коментари Харесай

„Мислех, че съм полудял“. Пенсионер заловил мишка, която подреждала в гаража му

 Пенсионер-заловил-мишка,-която-подреждала-в-гаража-му

Малкият гризач всяка нощ се трудел в гаража му по 2 часа и половина!

72-годишният британец Стивън Маккирс към този момент почнал да си мисли, че полудява, когато всяка заран влизал в гаража си и виждал, че всичко стои не там, където го е бил оставил през вчерашния ден. А най-интересното е, че движимостите не били безпорядъчно разпсръснати. Всички болтчета и винтове били акуратно събрани в кутията, като че ли персонално брачната половинка му е въдворявала ред.

 пенсионер

За да разбере що за претенциозен фантом е това, мъжът преднамерено извадил всички движимости от кутията. И на сутринта те отново били прибрани! Явно нещо не било наред.

С помощта на своя комшия Стивън сложил камера в гаража си. Съседът — Родни Холбрук — обичал да снима представителите на дивата природа, по тази причина не за пръв път се налагало да изследва загадъчни посетители.

И знаете ли кой се оказал нощния чистач от гаража? Мила мишчица! Тя взимала предмети два пъти по-големи от нея, с цел да вкара ред.

 мишка-подрежда-гараж

„ Най-тежки бяха пластмасовата стойка на маркуча и веригата на електрическата дрелка. В началото не знаех какво е това. Децата споделяха, че е фантом “ – споделя Маккирс.

Дори съседът бил в потрес от тази удивителна мишка. „ Стив помоли за камерата ми, с цел да снима това, което местеше предмети в гаража му. Мислехме, че е призразк или нещо от този жанр. Реших, че би трябвало самичък да го видя “.

Мишката излизала на своето дежурство към среднощ и се трудила 2 часа и половина! Това правела всяка нощ в продължение на месец!

„ Виждал съм по какъв начин мишки местят предмети, с цел да си създадат гнездо, само че единствено не и от железни елементи. Това е потресаващо. Тя продължава да го прави! “

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР