Малките политически проекти нямат ключ, с който да отворят вратата

...
Малките политически проекти нямат ключ, с който да отворят вратата
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Малките партии нямат ключ за съставяне на кабинет

Малките политически планове нямат ключ, с който да отворят вратата за съставянето на ново държавно управление. Лидерите им са дребни . ;

Toва съобщи ръководителят на " Движение " 21 Татяна Дончева в предаването " На фокус " по Нова телевизия.

По думите ѝ политическата обстановка се повтаря и дава опция да се реши коства ли си дребните партии да не престават да се въртят на виенското колело и да създават един парламент, който не може се хване - без приемане на устойчиво законодателство и болшинство в него.

Изборите са един стадий, а стадият след изборите различен . По време на вота гласоподавателите, които вземат участие във образуването на политическия хайлайф, би трябвало да знааят, че има идващ стадий. Подготвителните дейности и резултатите имат основно значение, като гласоподавателите да гласоподават без да мислят, а след това желаят да им политици, които да се комбинира , изясни Дончева в следващите следизборни опити за сформиране на държавно управление.
 Тома Биков изиска партиите да стартират да си приказват
Тома Биков изиска партиите да стартират да си приказват

Предлагаме формат. Ако не им харесва, да предложат различен

Тя добави, че жителите отиват на избори, без да има какво да избират. Не е казусът в наложителното гласоподаване , счита Дончева, съгласно която след поредицата от предварителни избори, още веднъж няма никакви стратегии.

" Изборите на 2 октомври бяха най-папагалските, които съм виждала. Всичко беше на едни опорни точки ", оцени Дончева и добави, че обстановката от предходната година с поредицата от избори, в този момент и наподобява на " дежавю " (вече видяно).
 Христо Иванов: И да заметем корупцията под килима, парламентарната аритметика няма да излезе
Христо Иванов: И да заметем корупцията под килима, парламентарната аритметика няма да излезе

Няма по какъв начин тези 12 години да ги забравим и изтрием с гумичка, сподели някогашният правосъден министър на ГЕРБ

Тя е на мнение, че няма потребност партиите да се напъват за постоянно държавно управление, а би трябвало кабинет, който да взима съответни решения . Идването на ГЕРБ на власт през 2009 година промени политическата система и позволи най-посредствената част на обществото да се качи на върха. Управлението на ГЕРБ през всичките 12 година е повода за днешната обърканост, уточни Дончева.

Според Дончева ГЕРБ не могат да образуват държавно управление. " Възраждане " няма по какъв начин да се притегли към коалиция за държавно управление и Костадин Костадинов няма интерес да влиза в кабинет на ГЕРБ и Движение за права и свободи, добави тя.
 Българска социалистическа партия е срещу експорт на оръжие за Украйна, няма да е в кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и
Българска социалистическа партия е срещу експорт на оръжие за Украйна, няма да е в кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане "

Кирил Добрев не желае смяна, желае реванш, съобщи Нинова

Тя сподели още, че Нинова няма да подаде оставка, даже в случай че 4 или минус 10 от изборите .

" Българска социалистическа партия е унищожена като човешки капацитет и би трябвало да има нова лявоцентристка партия на едни нови избори ", отсече Дончева.

Във връзка със закупуването на нови изтребители, Татяна Дончева посочи, че изтребителите F-16 могат да бъдат схрускани от по-мощна войска за половин ден. Какво могат да извършите нашите F-16, запита тя. След още няколко хода по шахматната дъска ще се слагат условия за жива мощ и на България , изрази мнението си Татяна Дончева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР