Малки готвачи превземат Lidl Неделя в Музейко на 8 октомври.

...
Малки готвачи превземат Lidl Неделя в Музейко на 8 октомври.
Коментари Харесай

Малки готвачи превземат Lidl Неделя в Музейко

Малки готвачи завладяват Lidl Неделя в Музейко на 8 октомври. Октомврийското издание ще се трансформира в същинско кулинарно шоу и ще бъде отдадено на готварските умения на малчуганите. Децата ще придобият нужните познания за приготвянето на здравословни сладки и солени печива, като ще разкрият най-интересните кулинарни секрети непосредствено от кухнята. 

Първа стъпка в придобиването на майсторска степен „ Малък готвач “ е изследването на подобаващите предписания. С помощта на Кирил Бояджиев деца и родители ще участват на кулинарна полемика, отдадена на обичаните печива, и ще прочетат няколко особено подбрани детски предписания. В специфична работилничка по моделиране малчуганите ще замесят най-шареното пластелиново тесто, от което ще оформят артистично кулинарно произведение. Черешката на тортата ще бъде украсата. Малките готвачи ще развихрят кулинарното си въображение и сами ще могат да украсят сладки и солени тарталети.

Децата още веднъж ще имат опцията да се включат и във вълнуващи игри с неуморните BG Бъди Активен.

Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 8 октомври билетите за детския теоретичен център ще са на символичната цена от 2 лв. за всички гости. Lidl Неделя в Музейко е част от самодейността „ Lidl за твоето дете “, която има за цел да способства за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР