Малката русалка с участието на Хали Бейли оглави боксофиса в

...
Малката русалка с участието на Хали Бейли оглави боксофиса в
Коментари Харесай

Въпреки критиките: "Малката русалка" на "Дисни" оглави боксофиса в Северна Америка

Малката нимфа " с присъединяване на Хали Бейли оглави боксофиса в Северна Америка незабавно след премиерата си на 26 май. Само за няколко дни филмът осъществя доходи от над 117 млн. $ в Северна Америка и малко над 68 млн. $ в чужбина. Този триумф го подреди измежду най-хубавите дебюти. Миналата година, който незабавно осъществя облага от 160,5 млн. $.

Филмът " Малката нимфа " е римейк на анимацията от 1989 година Режисьр е Роб Маршал, а с изключение на Хали Бейли в функциите влизат още Хавиер Бардем, Мелиса Макарти и други Продукцията провокира остри рецензии още преди премиерата си, главно с избора на водещата актриса Хали Бейли поради по-тъмния цвят на кожата й.

Паралелно с " Малката нимфа " стрийминг платформата " Нетфликс " пусна в ролята на владетелката. Поредицата " Кралица Клеопатра " счупи върха за най-нехаресван сериал на " Нетфликс " като получи в началото оценка от 1% утвърждение.

Много кино критици чакаха същото да се случи и с " Малката нимфа ", само че за разлика от историята за " Клеопатра ", филмът се радва на огромен зрителски интерес. Бюджетът на продукцията е 250 млн. $ и упованията са скоро приходите да надминат разноските по реализацията на кино лентата.

" Малката нимфа " е част от тактиката на " Дисни " да вършат игрални римейкове на известни анимации, както направиха с филми като " Аладин " и " Красавицата и звяра ". Според " Варайъти " триумфът на римейкове като " Малката нимфа " се дължи на обстоятелството, че хората, които са гледали истинските анимации като деца, в този момент водят личните си деца на игралните филми.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР