Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров и

...
Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров и
Коментари Харесай

Коко Каменаров И Радина Червенова Преобърнаха Живота Си След Колосалния Скандал В Бнт!

„ Малката компания “ ЕООД се води на името на Каменаров и е записана на 26 юли тази година. По същото време Коко към този момент беше отхвърлен от директорския пост на Българска национална телевизия, откакто получи присъда за шофиране в нетрезво положение. Офисът на компанията на ексшефа на Националната телевизия се намира в София, наоколо до „ Майчин дом “. Капиталът ѝ е 500 лв., а активността, която ще развива, е обвързвана с медийни съвещания, рекламна активност и програмен продукт.

Запознати настояват, че и брачната половинка на Коко имала пръст в новия фамилен бизнес и най-вероятно щяла да му се посвети напълно, откакто предишния месец стана ясно, че феновете повече няма да я видят на дребния екран, написа Пик. Тя години наред беше звезда на централната осведомителна емисия „ По света и у нас “, само че в последните съвсем две години бе в отпуск поради съществени здравословни проблеми. След като стана ясно, че положението ѝ е устойчиво, и сътрудниците, и феновете на Българска национална телевизия чакаха с неспокойствие новинарката да се завърне триумфално на екрана, само че тя взе изненадващото решение да подаде оставката си малко преди достигането на нужната по закон пенсионна възраст. Мълви се, че пръст в отдръпването ѝ има новоизбраният началник на медията Емил Кошлуков, само че този слух и до ден сегашен не е получил публично удостоверение.

Преди дни Червенова показа, че е изкрала незабравимо лято и почивката ѝ е траяла чак до 9 септември, когато се завърнала в столицата. Тя обаче не разкри нищо за новия им бизнес с Коко и сподели, че не е решила с какво ще се занимава отсега нататък, само че разсея съмненията, че може да се влее в екипа на друга телевизия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР