Малката Галена, както наричат певицата Доника, за първи път показа

...
Малката Галена, както наричат певицата Доника, за първи път показа
Коментари Харесай

Като леля си: Малката Галена заби милионер

Малката Галена, както назовават певицата Доника, за първи път сподели гаджето си милионер. Племенницата на фолк звездата Галена разгласява фотография с новия си обичан в мрежата.

Двамата са се скрили зад черни слънчеви очила, прегърнати, седнали пред отрупана маса. В момента двойката се любува на хубавото време и приятните прекарвания в Кан. Отседнали са в един от най-скъпите хотели на Ривиерата, където за нощувката на вечер цената е над 2500 лева Доника и половинката й в действителност имали връзка малко повече от година, само че до момента предпочитали да я крият от светлините на прожекторите. Явно моментът да разгласят връзките си е настъпил.



Според близки до двойката мъжът до певицата Доника е прочут във Велико Търново предприемач. Макар и на нежна възраст, той ръководи доста сполучливо бизнес в областта на хотелиерството и ресторантьорството в града, а финансовото му положение е забележително. Бедри Рюстемов, както е името на младежа, до неотдавна бил един от най-желаните ергени в остарялата ни столица. Той е бил футболист, играл е като полузащитник в Локомотив (Горна Оряховица), само че е изпъден поради неприятна игра и неблагоприличие. Има 4 мача за младежкия народен тим, пробвал се е и в Лацио, писа  " Телеграф ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР