Малката дъщеря на Мариана Попова, която със своите годинка и

...
Малката дъщеря на Мариана Попова, която със своите годинка и
Коментари Харесай

Щерката на Мариана Попова и Плачков става пианистка

Малката щерка на Мариана Попова , която със своите годинка и четири месеца е съвсем бебе, към този момент демонстрира афинитет към музиката, разбра HotArena.

Момиченцето евентуално е наследило гения и ползите на гласовитата си майка, защото още от в този момент сяда до пианото и се пробва да свири. Самата изпълнителка снима Кати, както назовава дъщеричката си, в миг, в който се пробва да „ композира ” лична музика.

„ За нежната си възраст седна, постави и двете си ръце, изрази себе си в неразбираеми мелодии и продължи с игрите ”, описа тя. Детето се роди през септември 2018 година, до момента в който бащата Веселин Плачков беше в шоуто „ ВИП Брадър ”.

Наскоро фамилията показа, че е решило да се изнесе в родния град на Весо – Плевен, и да заживее там вместо в София, както до момента. „ Да имаш опцията да живееш умерено, без тапи, без стрес и на по- чист въздух е скъпо! Да се преместим и да изнесем децата си от болен град с заболели упоритости и извънредно напрежение е едно от най-Добрите решения, които сме взимали! ”, разяснява Мариана, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР