Малката дъщеря на Боби Михайлов – Елинор, която живее в

...
Малката дъщеря на Боби Михайлов – Елинор, която живее в
Коментари Харесай

Боби Михайлов трепери над щерка-красавица

Малката щерка на Боби Михайлов – Елинор, която живее в Щатите, е взела хубостта на майка си – някогашната гимнастичка Мария Петрова. 25-годишната хубавица учи в университет зад Океана и рядко се прибира у нас, само че явно в този момент си е пристигнала в очакване на бъдещия си племенник, с който ще я подари вуйна й Николета Лозанова. За разлика от нея, Елинор към момента няма корекции, а естествената й хубост се радва на засилено мъжко внимание. За персоналния й живот обаче не се знае нищо.

 

Красавицата следва Международни връзки в Североизточния университет в Бостън, а проектите й са, един ден да се върне за непрекъснато в България и да направи кариера тук. Като по-малка, тя била тласкана към спорта, само че по този начин и не тръгнала по стъпките на родителите си.

 

Елинор Михайлова бе считана за огромна тенис вяра и даже взе участие в държавните шампионати, само че в последна сметка наследницата на Перуката се отказала от тренировките и заложила на университета. Преди това госпожицата живяла известно време в Барселона.

 

Цяло благополучие е, че е взела гените на майка си и не е наследила пристрастеността към алкохола от татко си. Тя е доста близка с брат си Ники Михайлов, двамата даже живяха дружно в Нидерландия преди години. Имат и по-голяма сестра Бисера, която е щастливо омъжена за различен някогашен състезател на „ Левски “ – Живко Миланов.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Елинор Михайлова Боби Михайлов Мария Петрова Ники Михайлов Бисера Живко Миланов Николета Лозанова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР