Малката Аурора дойде на бял свят сутринта на 27 ноември.

...
Малката Аурора дойде на бял свят сутринта на 27 ноември.
Коментари Харесай

Ахнахме! В Епицентъра На Ада! Чудовището Бълва Огън До Небесата, Но Проплака Българче!

Малката Аурора пристигна на бял свят сутринта на 27 ноември. Точно тогава новината за избухналия вулкан Агунг на остров Бали обиколи света за няколко часа. Докато международните медии се интересуват от състонияето на интернационалните жители и затруднената евакуация, то българската диря към естественото злополучие несъмнено е много по-любопитна.

Новороденото е на половина българче, на половина – индонезийче. Майката е наша сънародница. Семейството й от години живее на остров Бали. Бабата на момиченцето показа с неспокойствие, че за тях новините оня ден са били две – за изригването на вулкана и за родилата се внучка.

Полубългарчето Аурора проплака на остров Бали

Приятел на щастливите родители показа за събитието с българска диря. Животът на острова продължава да върви с естествени темпове, като поданици и туристи са предизвестени да не навлизат в 10-километровата зона към вулкана, написа btvnovinite.bg.

Според последни данни, 39 наши сънародници са потърсили подпомагане от спешния щаб на Външно министерство. Всички те са в сигурност и са настанени в хотели или при свои близки. Напускането на тези, които би трябвало да се завърнат към България, ще се забави с несигурно още време. Над 500 полета от най-близкото до Балилетище са анулирани и ще мине много време, до момента в който всички пасажери съумеят да бъдат извозени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР