Малка варненска книжарница направи благороден жест в помощ на бездомните

...
Малка варненска книжарница направи благороден жест в помощ на бездомните
Коментари Харесай

Варненска книжарница с благородна мисия: Книжка за всяко дете и пастет за бездомните животни.

Малка варненска книжарница направи доблестен жест в помощ на бездомните животни, научи Varna24.bg . По мотив Международния ден на животните, книжарница-кафе " Камък, ножица, хартия и другари " в кв. " Младост " предложи на своите клиенти необикновена промоция. За всеки закупил стока на стойност най-малко 10 лв., книжарницата ще подарява по един пастет за бездомните. 

Не са забравени и децата. Собственичката е решила да подари брошура на всеки присъединил се в благородната самодейност. 

" Една от готините ни клиентки - Наталия, ни подари 4 кашона с книги. Това е цяло благосъстояние и извор на ентусиазъм. Отделихме книгите за възрастни, които слагаме към книжарницата, с цел да може всеки да си вземе и чете. А детските книжки, които са доста, ПРЕКРАСНИ, непокътнати... искахме не просто да оставим по този начин някъде, а да заинтригуваме някак си децата, да предизвикваме интереса им.

Понеже героите в приказките преобладаващо са животни, потърсихме някакъв " специфичен " ден, с цел да бъде още по УАУ, тъй като децата в този момент не елементарно се впечатляват, изключително от книги. И по този начин - ето подобаващ ден, който е и неотдавна.

Не съм познавач, само че считам, че ДОБРОТТА е нещо, с изключение на вродено, и такова, което предстои на обработване. Децата обичат животните. И по този начин - навързахме нещата. ", споделя собственичката на дребната книжарница.

И вие може да помогнете. Адресът на книжарницата е ж.к. " Младост ", Варна, пазар Панелчето 46, до бл. 108 под спирка Георги Георгиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР