Малка рогата акула бе открадната от аквариум в Сан Антонио

...
Малка рогата акула бе открадната от аквариум в Сан Антонио
Коментари Харесай

Необичайна кражба! Отмъкнаха акула от аквариум

Малка рогата акула бе открадната от аквариум в Сан Антонио през уикенда, а след това бе върната в атракциона, оповестяват локални и международни медии.
В събота двама мъже и една жена взели акулата от открит басейн в аквариума, където хората могат да се радват на животните. Те я увили в мокро одеяло и я поставили в детска количка, до момента в който чиновниците помагали на други посетители, излиза наяве от фрагменти от охранителни камери.
Един от работещите в аквариума схванал какво се случва и по тази причина крадците били помолени на паркинга да бъде тествано возилото им, само че те отказали.
След подаден сигнал за кражбата полицията почнала следствие. Така морското творение било намерено в дома на единия от мъжете, който е арестувани и упрекнат за кражбата. Той може да се снабди и с други обвинявания, защото за превозването на сходни животни се желае позволение, изясняват управляващите.Акулата е върната в аквариума в Сан Антонио, като положението ѝ се следи. От атракциона разказват акулата Хелън, която на възраст няма и година, като войник, защото е съумяла да оцелее, макар че е минала през внезапна смяна в изискванията на живот.
Според полицията по-вероятно е акулата да е била взета от арестувания 38-годишен мъж, с цел да бъде отглеждана, а не продадена. Той имал в дома си домакински аквариум, където отглеждал морски животни. Арестуваният споделил, че и преди имал домакински "любимец " като Хелън, само че той умрял. Другите двама души - мъж и жена, които са придружавали арестувания мъж в аквариума в събота, са разпитвани по отношение на необикновената кражба. Очаква се и на тях да им бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР