Малина Крумова става съветник към политическия кабинет на министър-председателя. Нанков

...
Малина Крумова става съветник към политическия кабинет на министър-председателя. Нанков
Коментари Харесай

Изненада! Николай Нанков Отново Стана Министър! Този Път Обаче Ще Бъде

Малина Крумова става консултант към политическия кабинет на министър-председателя.

Нанков подаде оставка като районен министър след нещастието край Своге, където при злополука починаха 20 индивида. Заедно с него оставки подадоха вътрешният министър Валентин Радев и Транспортният Ивайло Московски. След оставката Нанков се върна в Народното събрание, защото на последните избори бе определен за народен представител. Вчера той подаде заявление за овакантяване на Народното събрание, а през днешния ден депутатите гласоподаваха оставката му.

След оставката на Нанков за министър в Министерство на регионалното развитие бе определена депутатката Петя Аврамова. Още тогава тя сподели, че би се радвала да види Нанков в екипа си като зам.-министър.

Явно министър председателят Бойко Борисов бе авансово одобрил и разписал назначението, защото минути след гласуването в Народното събрание Нанков бе назначен на поста зам.-министър в министерството, което той самичък оглавяваше преди месец.

По времето на дебатите по освобождението на Нанков като народен представител избухна огромен скандал сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Според левицата не е обикновено, откакто Нанков е поел отговорност за нещастието край Своге, да се връща още веднъж в същото министерство и да разпределя милиарди. Освен това те упрекнаха и Цветан Цветанов, че кадрува вместо Бойко Борисов, като е оповестил авансово, ме Нанков ще става зам.-министър.

Николай Нанков да каже дава отговор ли на истината изказванието, че след подадената оставка ще бъде върнат в държавното управление като зам.-министър в Министерство на регионалното развитие, прикани зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев. " Ако претекстовете за оставката са персонални, би било хубаво Николай Нанков да бъде тук ", разяснява той. " Ако през днешния ден бъде подписано назначението му за зам.-министър, по какъв начин това деяние дава отговор на поетата политическа и морална отговорност с подаването на оставка като министър ", попита Драгомир Стойнев.

" Политическият, лоялният народен представител Нанков подава оставка, с цел да се върне на същото място с сектор, разпределящ милиарди ", уточни депутатът от Българска социалистическа партия. " Това ли са обстоятелствата, желаеме отговор. Ако да, това значи, че зад тях стои брутално двуличие и подигравка с морала ", разгласи Стойнев. " Нанков, честен ли сте или сте предан ", попита още той.

Когато като политическа мощ решавате да поемате политическа отговорност за нещо, което се е случило в страната, като приемате оставките на трима министри, единият го вършиме началник на банка, другият зам.-министър, а третият от гл. секретар на Министерство на вътрешните работи го вършиме министър. Това е отговорност в най-вулгарния мафиотски вид, сподели зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Антон Кутев.

Лидерът на ПГ на ГЕРБ отбрани Николай Нанков.

От ПГ на ГЕРБ заставаме твърдо зад професионалиста Николай Нанков. Зад човек, зад който застана всяка професионална общественост, сподели Цветанов. " Когато един министър е съумял да направи политики, които да стигнат до всички български жители, да говорите по този метод е несериозно ", се обърна той към Българска социалистическа партия.

" Подкрепяйте експертизата на Николай Нанков, той ще бъде с отворена врата към всеки кмет, без значение от политическата му принадлежност. Това ще продължи да прави и отсега нататък ", съобщи Цветан Цветанов. " Стига с тази ненавист и експанзия, до средата няма да стигнете като политическа групировка ", сподели още той към Българска социалистическа партия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР