Мълчанието на председателя на ПЕС Сергей Станишев по случая с

...
Мълчанието на председателя на ПЕС Сергей Станишев по случая с
Коментари Харесай

Румен Петков: Мълчанието на Станишев по случая с Елена Йончева е цинизъм

Мълчанието на ръководителя на ПЕС Сергей Станишев по случая с Елена Йончева е цинизъм. Това сподели на конференция ръководителят на АБВ Румен Петков.

Не съм осведомен с претекстовете на прокуратурата по случая с Елена Йончева, само че тoй всъщност е неуместен. Мисля, че имаше закъсняла, незадоволително ясна и безапелационна реакция от страна на Българска социалистическа партия. Мен персонално ме смущава и мълчанието на ПЕС и по тъкмо това на ръководителя ѝ. Което значи, че или той споделя претекстовете на прокуратурата, или нещо го възпира да заеме ясна позиция по въпроса, съобщи Петков.

Този вид безмълвие тормози интернационалната журналистическа общественост. Никой към този момент не се тормози за случая "Хашоги ". Сега имаме обвиняване на публицист – и в този момент никой не се тормози. Е, в действителност, тя не е убита още. Но какво значи това, че водачът на ПЕС да мълчи? Това е цинизъм – да няма ясна позиция, декларирана в Екологичен потенциал от ПЕС. Ако господин Станишев по-добре знае от нас претекстовете на прокуратурата и ги споделя, това към този момент е различен въпрос, сподели още Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР