Малайзийците умишлено се заразяват с COVID-19, за да не се

...
Малайзийците умишлено се заразяват с COVID-19, за да не се
Коментари Харесай

За да не се ваксинират: Малайзийци умишлено се заразяват с COVID-19

Малайзийците съзнателно се заразяват с COVID-19, с цел да не се имунизират. 

Министърът на опазването на здравето Хайри Джамалуддин прикани жителите да не търсят способи съзнателно да се заразят с вариант на ковид, с цел да избегнат имунизацията.
В Малайзия тестваха орангутани за COVID-19
Десетки застрашени орангутани в Малайзия са били подложени на проби за ковид, съобщи Агенция Франс Прес. Тестовете за антигени на 30 примати...
Прочети повече
" Няма никакво значение за кой вариант става дума - " Омикрон ", " Делта ", Алфа или Бета. Не би трябвало да търсите особено благоприятни условия да се болестите с вируса. Все още не знаем по какъв начин човек, даже и имунизиран, ще понесе вируса или какви ще са последствията от постковдния синдром ", предизвести здравният министър.

" Разбира се, има информация, че пациентите понасят по-леко " Омикрон ", само че все пак не би трябвало изкуствено да бъдат инфектирани с него, с цел да избегнат имунизацията или слагането на бустерни дози ", акцентира министърът, написа БГНЕС.

По време на пандемията в Малайзия са регистрирани над 2,8 милиона случая на ковид, като повече от 31 700 души са умряли. Основният пик в разпространяването на вируса беше през юни и август предходната година, когато се наблюдаваше всекидневно нарастване от 25 000 случая. Сега министерството на опазването на здравето предвижда, че през идващите седмици броят им ще надвиши 30 000 заради появяването на " Омикрон ".

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР