Максимално ниво на плана за борба с тероризма във Франция,

...
Максимално ниво на плана за борба с тероризма във Франция,
Коментари Харесай

Максимално ниво на плана за борба с тероризма във Франция

Максимално равнище на проекта за битка с тероризма във Франция, поради възможна заплаха от атентати. Това оповестяват от Министерството на външните работи.

Това планува нараснали ограничения за сигурност на територията на цялата страна на публични места и обекти на сериозната инфраструктура.

Максимално равнище на проекта за битка с тероризма

Министерство на външните работи предлага на българските жители, намиращи се и пътуващи за Френската република, да демонстрират нараснала зоркост при визити на публични места, всеобщи, спортни и културни събития, религиозни обекти, гари, летища, публичен превоз, търговски центрове, музеи, просветителни заведения и други застрашени обекти.

При потребност от подпомагане, българските жители във Френската република могат да се свържат с българското дипломатическо посланичество в Париж.

В степен на “извънредна паника ” беше приведена Франция. “От съображения за сигурност ” музеят “Лувър ” в Париж изключително затвори порти, а дворецът във Версай беше евакуиран поради сигнал за бомба.

За да пазят 500 еврейски обекта като учебни заведения, синагоги и културни центрове във Франция бяха мобилизирани в допълнение жанармеристи и служители на реда. Причината е спора в Близкия Изток и фактът, че най-големите еврейски и мюсюлмански общности в Европа живеят в страната,

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР