Максималните температури ще са предимно между 9° и 14°. Това

...
Максималните температури ще са предимно между 9° и 14°. Това
Коментари Харесай

Кажете Сбогом На Хубавото Време! Днес В България Ще Е Облачно, Ще Застудее, Но Това Е Нищо! След Малко В Страната Ще Се Изсипе

Максималните температури ще са най-вече сред 9° и 14°. Това заяви дежурният синоптик Анна Дякова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН). Над Черноморието в утринните часове облачността ще е забележителна и тук-там, основно в северните региони, към момента ще превалява. Около обяд облачността ще намалее до най-вече слънчево. Сутринта вятърът към момента ще е от юг, по-късно ще се ориентира от запад, ще е слаб до сдържан.

Максимална температура на въздуха 10- 14°. Температурата на морската вода е 6-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. В планините денем облачността ще е променлива, забележителна над Стара планина и с повече слънчеви часове над масивите в Южна България. На обособени места ще превали слаб дъжд, над 1800 метра – сняг. Ще духа до сдържан, по билата и върховете и краткотрайно мощен западен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра към минус 1°. Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за февруари и още ще се намали.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР