Максималните ще бъдат между 5° и 10°, в София -

...
Максималните ще бъдат между 5° и 10°, в София -
Коментари Харесай

Времето: Преди обяд мъгли, след това слънце

Максималните ще бъдат сред 5° и 10°, в София - към 6°.

 

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там, основно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър, най-вече от запад-югозапад. Максималните температури ще са 7° - 9°.

 

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб и сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

 

Във вторник от запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Дневните температури ще се покачат.

 

В сряда вятърът още веднъж ще стане югозападен, в Източна България и северно от планините ще се усили. Главно в западната част на Горнотракийската равнина и в западния сектор от поречието на Дунав ще е съвсем безшумно и ще има условия за мъгла или ниска облачност, а дневните температури ще остават към 5 - 7°. В останалата част от страната облачността ще е раздрана, в планинските региони ще доминира слънчево време. Максималните температури там ще са към и над 10°.

 

В четвъртък облачността бързо ще се усили и тук-там ще превали дъжд.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР