Макс Верстапен разсъждава върху последния си грабващ ушите радио спор

...
Макс Верстапен разсъждава върху последния си грабващ ушите радио спор
Коментари Харесай

Макс Верстапен говори след спор „Казах ти го“ с инженера на Red Bull F1

Макс Верстапен разсъждава върху последния си грабващ ушите радио спор със спортния инженер на Red Bull Джанпиеро Ламбиасе.

Верстапен завоюва надпреварата за Гран при на Япония в неделя с относителна лекост, удържайки комфортно съотборника си Серхио Перес, с цел да обезпечи към този момент третата си победа за сезона. Но имаше един миг, в който холандецът беше най-малко малко обезпокоен.

Той се оплака по радиото от количеството недозавиване, което изпитва в колата си. Скоро стана ясно, че освен това е проблем с настройката, само че и че водачът е нарушил съвета на Lambiase преди надпреварата.

„ Да, може би едно или две кликвания по-малко е добре “, Верстапен позволени по радиото. Това провокира изсъхнал отговор от Lambiase, който сподели: „ Няма да кажа, че ви споделих, само че разбрах. Благодаря ви. “

Това беше последният от възходящата поредност от радиообмени сред тях, които, въпреки и да наподобяват напрегнати, са артикул на сполучливо партньорство. Верстапен се изсмя след надпреварата, като ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР