Маколи Кълкин придоби световна слава, но с това не могат

...
Маколи Кълкин придоби световна слава, но с това не могат
Коментари Харесай

Актьор от „Сам вкъщи“ се бори за живота си

Маколи Кълкин закупи международна популярност, само че с това не могат да се похвалят всички участници. Актьорът от " Сам у дома " Кен Хъдсън Кембъл се чуди по какъв начин да събере пари, с цел да заплати за интервенция от рак.

Кен Хъдсън Кембъл - прочут с ролята на Дядо Коледа в " Сам у дома " - претърпява интервенция за лекуване на рак на 7 декември, при която " ще бъде отстранена огромна част от челюстната му кост ". Той неотдавна е диагностициран с рак. Участвал също в " Армагедон " и " Денят на сурвакарите " се приготвя за продължителна интервенция за битка с заболяването, разкри фамилията му.

" Нуждаем се от помощта на целия свят, с цел да спасим Кен ", споделя щерка му Михаела на страницата GoFundMe, основана от негово име. " В долната част на устата му се е появил израстък, който е почнал да навлиза в зъбите му. "

Заради сложността на интервенцията се е наложило част от челюстта му да бъде отстранена.  Ролята му в „ Сам у дома “ бе дребна, само че сигурно всеки я помни. Той изигра Дядо Koледа и вдъхна вяра на Кевин в точния миг.

Инфо: people.com

Тагове: Сам вкъщи Маколи Кълкин кен хъдсън
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР