Макензи Скот обяви второто си голямо дарение за годината -

...
Макензи Скот обяви второто си голямо дарение за годината -
Коментари Харесай

Макензи Скот с второ голямо дарение за годината - 4,2 млрд. долара на 384 организации

Макензи Скот разгласи второто си огромно подаяние за годината - близо 4,2 милиарда $ на 384 организации, като част от иницитивата да подари по-голямата част от благосъстоянието си.

Новината идва единствено четири месеца, откакто Макензи Скот подари 1,7 милиарда $ на 116 организации през юли, написа.

Филантропската поддръжка на Скот възлиза на повече от 4,16 милиарда $, които са дарени на организации в Съединени американски щати през последните четири месеца.

" Пандемията нанасе тежък удар върху живота на американците, които се борят ", споделя Скот в обява в, включваща лист със стотиците организации, които са получили средства.

" Икономическите загуби и здравните резултати бяха по-лоши за дамите, цветнокожите и хората, живеещи в беднотия. Междувременно това доста усили благосъстоянието на милиардерите ", добавя Скот.

Бившата брачна половинка на създателя на " Амазон " - Джеф Безос, означи, че нейният екип е изследвал над 6490 организации, с цел да дефинира кои групи ще получат даренията след решението й да форсира темпото на даренията си тази година.

Скот е 18-ият най-богат човек в света с чисто положение от 60,7 милиарда $ съгласно Индекса на милиардерите на " Блумбърг ". Нейното положение се усили, защото акциите на Amazon (AMZN) скочиха по време на Коронавирус пандемията.

Миналата година Макензи Скот се ангажира с самодейността " Giving Pledge ". Стартирана от Уорън Бъфет и Бил и Мелинда Гейтс, програмата предизвиква най-богатите хора в света да дарят огромна част от положението си за благотворителни дела.

Вижте повече за Макензи Скот в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР