Македонските медии реагираха светкавично на новината, че българският премиер Бойко

...
Македонските медии реагираха светкавично на новината, че българският премиер Бойко
Коментари Харесай

Македонските медии завряха: „Сиктир“ от Борисов за Георге Иванов

Македонските медии реагираха стремително на новината, че българският министър председател Бойко Борисов е отказал да одобри президента на Македония Георге Иванов, макар че такава среща беше планувана авансово. Скопските издания означават, че повода за непредвидения поврат е „ арогантното държание “ на Иванов.

„ Сиктир “ от Борисов за Георге Иванов “ – по този начин е озаглавена публикацията по тематиката на „ Плюс Инфо “., представена от " Фокус ". „ Причината за анулацията на двете срещи е арогантното държание на Иванов след оповестяването на постигнатото решение на въпроса за името на Македония. Информацията за анулацията на срещата бе доказана от държавното управление в София “, написа изданието.

„ Борисов „ затвори вратата “ на Георге Иванов “ – написа „ Фактор “. Министърът на външните работи на България Екатерина Захариева също е отменила плануваната среща с Георги Иванов.

От редакцията напомнят,, че президентът на Република Македония е на двудневно посещаване в България и трябваше да има срещи с премиера, министъра на външните работи и с ръководителя на Народното събрание “.

Министър-председателят на България Бойко Борисов анулира срещата с президента на Македония Георги Иванов заради арогантността му, означават в редакцията на скопското електронно издание „ Независен “. Българските медии осведомят, че министър председателят на България е отказал да се срещне с македонския президент, който е на двудневно посещаване в страната дружно със брачната половинка си Мая Иванова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР