Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, заподозрян за организиране и извършване на убийството

...
Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, заподозрян за организиране и извършване на убийството
Коментари Харесай

Арестуваха в Турция Палчо - убиецът на 14-годишната Ваня

Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, обвинен за образуване и осъществяване на убийството на 14- годишната Ваня Горчевска и 74-годишният Панче Жежовски, е бил задържан в Турция. Това заяви македонският вътрешен министър Оливер Спасовски късно нощес.

Той благодари за съдействието на българските, сръбски и турски управляващи. Дни след жестоките убийства в районен съд Македония обвиненият е стигнал до Сърбия. Оттам, на 2 декември е влезнал през Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина у нас, а по-късно е излязъл през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кап. Андреево в Турция.

" В Турция е отишъл в град Баликесир и нашите служби от бранша за интернационално полицейско съдействие се свързаха с действен източник, който бързо върнал информация, че лицето се намира в Баликесир и има желание да замине в Истанбул.

Наел е такси, с цел да пътува за Истанбул, само че е симулирал желание за пътешестване, като е тръгнал, само че след това се е върнал назад, като си е мислил, че по този начин няма да бъде открит. Колегите от турската полиция са го арестували до момента в който се движил пешком по автопът край Баликесир ", сподели министър Спасовски.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР