Макар водещата на предаването Искрено и лично“ – Миглена Ангелова

...
Макар водещата на предаването Искрено и лично“ – Миглена Ангелова
Коментари Харесай

Миглена Ангелова намери ново поле за изява и се радва на дълъг списък от желаещи

Макар водещата на предаването „ Искрено и персонално “ – Миглена Ангелова от дълго време да не е на екран, тя е намерила друго поле за изява. Пред последните години се е отдала на ученето и е взела тапия за психолог. Към днешна дата тя към този момент се радва на дълъг лист от искащи консултация с нея.

 

Голяма част от времето си устатата дама прекарва във Франция, където живеят двете й щерки – близначките Адриана и Стефани. Ангелова има общо 4 деца и 5 внуци, които са най-голямото й благополучие.

 

ФАКТ №1

Говори китайски език

Връзката на Миглена Ангелова с Китай е мощна. Преди 5 година тя даже довежда Мис Китай за 2019 година – Роузи Джу Син у нас. Целта на визитата е популяризирането на България като туристическа дестинация. Преди това Ангелова изкарва месец в азиатската страна, където показва документален филм за капиталовия климат в страната ни. По време на работата си в Азия журналистката основава скъпи контакти, които не престават и до през днешния ден. Тя даже проговаря китайски език. Владее го на разговорно равнище.

 

ФАКТ №2

Завършва междинното си обучение в Русия

Миглена е родена в Русе, само че е прекарала огромна част от живота си в Русия по времето на Съюз на съветските социалистически републики. Тя приключва гимназия там, а по-късно се мести в България. Записва се във Великотърновския университет и се дипломира в компетентност „ Руска лингвистика “. Продължава образованието си по „ Журналистика и всеобщи връзки “ в Софийския университет. В по-зряла възраст Ангелова взема решение, че още веднъж ще се посвети на учението, и взема тапия по „ Практическа логика на психиката ” от институт SMARТ в Русия.

 

ФАКТ №3

Започва кариерата си в радиото

Емблематичната журналистка стартира кариерата си в русенската радиостанция „ Пристис “, където води 6-часов утринен блок. Това се случва през 1898 година Не след дълго Ангелова печели конкурс на Българска национална телевизия, по-конкретно в районния ТВ център в Русе. Тя става лице на стратегия „ Север “ и чете локалните вести. След 3 години напуща по лично предпочитание поради политически напън от страна на управлението и други неразбирателства. Тогава взема решение, че е най-добре да замине за столицата, предлагаща по-големи благоприятни условия за развиване в мечтаната кариера. Пристига в София напролет на 1997 година с три дребни дъщери и 7-месечен наследник на ръце, само че не се отхвърля да преследва задачите си.

 

Използва единствено 2 месеца майчинство

Миглена има 4 деца, само че употребява общо 2 месеца от полагащото й се майчинство. Амбициозната водеща осъзнава, че в случай че се задържи прекомерно дълго у дома, фантазията й за кариера в малкия екран ще остане на назад във времето.

За шанс, Ангелова получава помощ в развъждането на наследниците си от приятелки и от детегледачки. „ Всяка заран в7 ч. бях на работа, прибирах се в 21 ч. Контролирах ги по телефона. И четиримата са мислещи хора. Имат характери. Много сме говорили по разнообразни тематики ”, споделяла е водещата на „ Искрено и персонално ”. Тя доста се гордее с трите си дъщери и сина си. Те пък поддържат кариерата й и не я осъждат за това, че е отсъствала, до момента в който са били дребни.

 

ФАКТ №5

Сключва ранен първи брак, с цел да избяга от родителската настойчивост

Децата на Миглена са от трима разнообразни мъже. С двама от тях подписва брак, само че с третия по този начин и не стига до олтара. През 2007 година за четвърти път минава под венчило с Живко Чакръкчиев. От него няма деца. Уви, тази връзка също не устоя на житейските тествания. След развода предприемачът стига до банкрут и животът му не се развива наред. Мъжете в живота на звездата не са един или двама. В множеството случаи тя е слагала завършек на връзките.

 

Първи в листата на Миглена е водачът Петьо Петров. Той е татко на най-голямата и щерка Дора. „ Моята ученическа обич Валери беше към този момент в казармата, само че не отговаряше на писмата ми. Тогава започнах да си пиша с негови сътрудници – бойци. Един от тях беше Петьо. Така, без да се виждаме, стигнахме до решението да се оженим. Когато го видях, доста се разочаровах, не го харесах образно, само че си споделих, че всеки крие нещо положително в себе си, а и той заплаши, че ще се самоубие ”. Току-що приключила гимназия, мадам „ Искрено И персонално " желае да се отърве от родителската настойчивост, по тази причина склонява да надене брачната халка.

Напуска първия си брачен партньор, тъй като е амбициозна. С днешна дата водещата не поддържа близки връзки с някогашните си.

 

ФАКТ №6

Хачо Бояджиев я довежда в София

Легендарният Хачо Бояджиев е индивидът, който преди време дава път на напористата дама и я вади от провинцията. На фирмено празненство през 1994 година в Русе към момента младата водеща се среща с режисьора и го кани на танц. Известният със слабите си ангели Хачо незабавно си пада по хубавицата и я убеждава да замине за София. Клюката гласи, че по това време те имат интимни връзки, само че Ангелова отхвърля слуховете. По-късно тя в действителност се мести в столицата с четирите си дребни деца. Миглена се е изявявала в ефира на малките екрани „ 7 дни ", „ Евроком ", „ Скат ”. Звездният й момент идва през 2000 година, когато Би Ти Ви афишира конкурс за външни продуценти. Журналистката, насърчавана от другари, създава идея за предаване и му дава името „ Искрено и персонално ”. Така започва ежедневното женско шоу, с което феновете я свързват и до през днешния ден. През май 2008 година форматът се мести в Нова тв поради различия на водещата с управлението. В интервала 2013 - 1014 година пък се излъчва по ТВ7.

 

ФАКТ №7

Откривателка е на Жоро Игнатов от „ Съдебен спор ”

Малцина знаят, че телевизионната кариера на Жоро Игнатов стартира в предаването „ Искрено и персонално ”. Той работи като основен редактор в интервала 2001 – 2007 година След това пътищата на Миглена и Жоро се разделят. Все отново той я поздравява по случай раждането на първото й внуче. Миглена Ангелова е изтрила доста хора от живота си – както интимни сътрудници, по този начин и някогашни сътрудници. Водещата има вяра, че си е самодостатъчна и значими за нея са единствено децата и внуците й.

 

ФАКТ №8

От 10 години няма тв приемник

Парадоксално, само че факт – Миглена Ангелова към този момент не гледа телевизия. От 10 години някогашната водеща няма тв приемник в дома си и не следи новите излъчвания.

„ Винаги съм държала да си подсещам, че това не е напълно действителен свят. Когато работиш в медиите, смяташ, че проблемите, които представяш, вълнуват всички. Не е правилно. Хората се вълнуват от своя живот. Ако завъртиш казуса по този начин, че да влезе в полезрението им, да знаят, че може да се случи и на тях, тогава ги интересува ”, разсъждава журналистката. След дългогодишно наличие в разнообразни ефири тя няма предпочитание да се връща на екран. Неотдавна даже изтрива огромна част от архивните си фрагменти, тъй като не желае да обръща взор към тези времена. Миглена се е посветила на новото си занятие – логиката на психиката, и гледа единствено напред.

 

ФАКТ №9

Спазва кето диета, върви на фитнес и йога

Миглена не се плаши от остаряването и за своите 58 години наподобява отлично. Поддържа се с тренировки във фитнеса, практикува и йога. Мадам „ Искрено и персонално " не яде въглехидрати под въздействието на щерка си Дора. Заедно стартират да съблюдават кето диета. Водещата рядко употребява шоколадови и тестени десерти, само че пък обича плодовете. Заради кето режима обаче ги заобикаля. Ангелова споделя, че не боледува постоянно. Случва се един път на няколко години. Ако въпреки всичко се тръшне на легло, се възвръща без мощни медикаменти – единствено със сън и повече отмора. По време на пандемията се имунизира – поставя една доза, най-много поради пътуванията си по света. Въпреки това обаче се заразява с КОВИД-19, като го изкарва единствено за 2 дни с температура.

 

ФАКТ №10

Купува си кола с хонорара от „ ВИП Брадър ”

През 2016 година Ангелова взе участие в шоуто „ ВИП Брадър " и се трансформира в фаворитка на феновете. С хонорара тя си купува бляскав автомобил. Част от облагата журналистката раздава на деца и внуци, а с останалото взема решение да се поглези. Понеже има няколко жилища и цялата й челяд е имотно уредена, преценя, че е време да угоди на себе си, подарявайки си нова и скъпа кола.

Инфо: Уикенд

Тагове: Меглена Ангелова Хачо Бояджиев „ Искрено и персонално “ психология
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР