Макар скоро Уилям и Кейт да празнуваха годишнина от сватбата

...
Макар скоро Уилям и Кейт да празнуваха годишнина от сватбата
Коментари Харесай

Първата среща на Уилям и Кейт започва със страшен гаф

Макар скоро Уилям и Кейт да честваха годишнина от сватбата си, началото на романа им е почнал с гаф, споделя кралският биограф.

Кейт и Уилям се срещат през 2001-а в Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, където постоянно споделят едни и същи образователни часове. За момента, в който принцът се показва пред бъдещата си брачна половинка, споделя мемоаристът Том Куин в документалния филм „ Уилям и Кейт: Твърде хубаво, с цел да е истина? “, написа edna.bg.

Уилям евентуално изпитва смесени усеща към този спомен, защото първия път, когато приближава Кейт, едвам не пада на земята. Куин споделя: „ Една от занимателните истории е, че той толкоз обезверено желал да се срещнат, че когато вървял към нея, явно се спънал и споделил: „ О, това е извънредно начало, ще си помислиш, че съм цялостен простак “.

Очевидно обаче бъдещата херцогиня е била очарована от принца, а по-нататък той продължава да я впечатлява с кулинарните си умения. Както Кейт Мидълтън признава пред началник Мери Бери през 2019-а в специфичното коледно предаване " A Berry Royal Chistmas ": „ В студентските ни дни той готвеше всевъзможни ястия. Мисля, че тогава се опитваше да ме впечатли “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР