Макар Сърчаджиева да удари 40-така, тя все още изглежда добре

...
Макар Сърчаджиева да удари 40-така, тя все още изглежда добре
Коментари Харесай

Какво кара тази известна българка да сияе

Макар Сърчаджиева да удари 40-така, тя към момента наподобява добре и се облича като тийнейджърка

Прави усещане, че от няколко месеца насам, Александра Сърчаджиева разкарва чисто нов Хюндай из София. Онзи ден с първокласното возило отиде на среща с режисьора Димитър Коцев – Шошо, който също като нея е дете на легенда на Сатирата – татко му е паметният комедиант от соца Константин Коцев.

Още напът за рандевуто, Сърчаджиева показва чудесно въодушевление, въртейки кормилото с усмивка на разположение, а седящата до нея ефектна русокоска също се смееше с цяло гърло. Актрисата паркира първокласното си возило в региона на Народния спектакъл, където към този момент я чакаха Шошо и симпатична дама на междинна възраст. По всичко личеше, че диалогът им ще е обвързван с работа. Макар Сърчаджиева да удари 40-така, тя към момента наподобява добре и се облича като тийнейджърка.

В слънчевия есенен следобяд бе заложила на бели кецове, съчетани с кожено яке и черни дънки. В допълнение към тоалета държеше в ръце дребна кожена чанта, а на врата й висеше висулка к формата на сърце. Акцентът падаше върху устните й, които бяха обагрени в блестящо червило. Разбира се не бе не запомнила и слънчевите си очила, които придаваха комплектност на визията й. Те обаче бяха закрепени на главата й като диадема. След късия диалог, който актрисата организира с групичката, двамата с Шошо се насочиха към театъра. Крачейки до него, Сърчаджиева сияеше, само че това надалеч не значи, че си пада по него.

Припомняме, че съгласно изказванията на младата вдовица, и през разум не й е минавало за различен мъж след гибелта на Иван Ласкин. Отново съгласно изказванията й, няма време за сантиментални прекарвания. Дали обаче и в реалност е по този начин или е следващото празноприказване, единствено времето ще покаже.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР