Макар от километри да си личеше, че Ерген N1 на

...
Макар от километри да си личеше, че Ерген N1 на
Коментари Харесай

Марта призна за здравословен проблем след Ергенът

Макар от километри да си личеше, че Ерген N1 на България - Виктор Стоянов изпитва най-малкото мощна благосклонност към красивата художничка Марта Желязкова, в последна сметка, майката на тийнейджърка му показа, че към момента не е подготвена за нова обич.

Неговата реакция пък сподели, че добре я е схванал - на една от последните церемонии на розата, въпреки да му беше много мъчно, Виктор я лиши от роза. Наскоро хубавицата, която прикова доста мъжки погледи около присъединяване си в сантименталния формат на bTV, направи изненадващо самопризнание в Инстаграм профила си, заявявайки, че е била болна и мощно изтощена след шоуто.

Въпреки всичко обаче, Марта прибавя и, че не съжалява за присъединяване си в предаването, само че е щастлива, че в този момент може да прегръща детето си непрекъснато. А за това дали има мъж в живота, нищо не загатва, нищо, че евентуално тъкмо този въпрос вълнува мнозина. Красивата Марта от " Ергенът " най-сетне сподели някогашния си мъж Вместо за мъже, Марта май мисли повече за картините си, които постоянно демонстрира в постове, написа Шоу Блиц.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР