Макар и за кратко, Bugatti La Voiture Noire носеше титлата

...
Макар и за кратко, Bugatti La Voiture Noire носеше титлата
Коментари Харесай

Най-скъпото Bugatti бе засечено по улиците на Цюрих

Макар и за малко, Bugatti La Voiture Noire носеше купата за най-скъпия нов автомобил на планетата или най-малко до момента в който Rolls-Royce не сподели Boat Tail, който си завоюва това предопределение. Въпреки това, френският хиперкар си остава специфичен, защото е изработен един единствен образец от него, който наподобява няма да бъде затворен в частна сбирка.

Видеоклип в профила на leoyoungcollector в Instagram ни сподели извънредния автомобил по улиците на Цюрих, а още няколко индивида споделиха фрагменти на La Voiture Noire, който сигурно печели внимание в швейцарския град. Според информацията това е първият обществен дебют на колата, която дойде при своя нов притежател през юни месец 2021 година, откакто бе показана по време на ревюто в Женева две години по-рано.

Базираният на Chiron модел е въодушевен от именитото Bugatti Type 57 SC Atlantic и разполага с 8.0-литрво бензинов W16 с четири турбини и мощ от 1500 конски сили. Максималният въртящ миг който колата развива е 1600 нютон метра, които се предават към четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР