Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко

...
Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко
Коментари Харесай

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя внезапен напредък, един алткойн съумява да притегли вниманието на вложителите.

PEPE сподели забележителна устойчивост в лицето на скорошния спад на пазара, демонстрирайки скок както в цената, по този начин и в комерсиалната си интензивност. Тази непредвидена мощ провокира спекулации за евентуален бичи пробив на хоризонта, като някои анализатори даже се осмеляват да предвиждат обилни облаги в идващите дни.

PEPE настойчиво устоя на преобладаващото изстудяване на пазара. Забележително е, че тази въодушевена от меме монета съумя освен да резервира позицията си, само че също по този начин означи леко повишаване на цената си тази седмица, преживявайки незабравим скок от близо 10% единствено в границите на вчерашния ден.

Допълнително поддържане на възходящия оптимизъм към PEPE е скокът в неговата комерсиална интензивност, която може да се похвали със замайващ 24-часов размер на търговия, надхвърлящ $1.26 милиарда, устойчиво установявайки наличието си на арената на криптовалутите. Освен това, с настояща пазарна капитализация, възлизаща на $3.23 милиарда, PEPE от ден на ден се утвърждава в пейзажа на цифровите активи.

Крипто анализаторът World Of Charts разпознава модел на бичи байрак в последните придвижвания на цената на PEPE, модел, постоянно показващ иден пробив на цената и евентуално предполагащ забележителна възходяща траектория. Прогнозите загатват за опцията за скок на цената с 80-90% през идващите дни, в случай че монетата успее да пробие настоящото си равнище на опозиция.

Все отново, макар оптимизма, който обгръща пазара на PEPE, остава нотка на нерешителност. Като меме монета, PEPE е предразположен на неочаквани промени, водени от настроенията на общността и интернет трендовете, а не от солидна фундаментална поддръжка.

Тази присъща неустойчивост акцентира нуждата от рационално взимане на решения, като специалистите поучават евентуалните вложители да подходят към PEPE със здравословна доза песимизъм. Въпреки че привлекателността на забележителната възвръщаемост може да е изкушаваща, значимо е да запомните, че пазарът на криптовалути, изключително сферата на меме монетите, остава по своята същина непредвидим.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР