Макар и на 16 години, талантът на Спартак Велислав Боев

...
Макар и на 16 години, талантът на Спартак Велислав Боев
Коментари Харесай

Велислав Боев: Тлябва да продължим да радваме нашите фенове

Макар и на 16 години, геният на Спартак Велислав Боев се трансформира в корав титуляр в представителния отбор от началото на сезона. Защитникът игра мощно и при успеха над Септември с 3:0 и бе определен за Играч на мача от почитателите.

Боев даде изявление за формалната страница на клуба във фейсбук.

- Поздравления за мощното показване на тима и за самостоятелната ви игра в дуела!

- Здравейте и благодаря за оценката! Мисля, че изиграхме един страховит мач.

- Избран сте от последователите за състезател на мача, това лъскае ли ви? И по какъв начин би ви повлияло за по-нататъчното ви развиване?
 

- Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен и съм доста щастлив! Това може единствено да ме окуражи и да не преставам с положителната игра.

 

- Силният тим на Тервел изглеждаше доста добре окомплектован и това държеше последователите ви в напрежение, какво беше чувството на терена?
 

- Определено тимът на Тервел ни затрудни доста, само че ние диктувахме играта през целия мач и мисля, че този дуел трябваше да се реши още първото полувреме, само че не си вкарахме ситуациите - малшанс. Искам да благодаря за страхотната поддръжка на нашите неповторими почитатели. Трябва да продължаваме да ги радваме.

- Вие сте единствено на 16 години и към този момент сте титуляр в мъжкия тим, какви качества е належащо да има един млад футболист, с цел да пробие при мъжете?
 

- Ами да, на 16 години съм и се веселя, че стартирам да играя от ден на ден. За качествата би трябвало да си убеден в себе си, да тренираш старателно и да даваш всичко от себе си, а когато по-големите и по-опитни футболисти от теб те поддържат на терена няма от какво да се притесняваш. Дават ти успокоение.

- Юноша на клуба сте, кой видя вашите качества и на кого дължите прекосяването ви в мъжкия тим?

- Преди половин година, когато старши треньор беше Димитър Трендафилов ме извика на една подготовка с мъжете и на идващия ден направих дебют в Б група против " Нефтохимик " Бургас, само че мисля че дължа развиването си на всички треньори през които съм минал. Всеки ме е научил на нещо. Благодаря им!

-  Вие сте възпитаник, по какъв начин осъвместявате двете отговорности - обучение и тренировки?

- Трудно е, само че без учебно заведение не може. Футболът и учението вървят ръка за ръка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР