Макар и много млад, Андреа Христов е един от стълбовете

...
Макар и много млад, Андреа Христов е един от стълбовете
Коментари Харесай

Андреа Христов: Искаме Купата, ласкае ме интересът от чужбина

Макар и доста млад, Андреа Христов е един от стълбовете в защитата на Славия. Талантливият бранител показа в предаването " Преди кръга " по DIEMA SPORT какво е да се работи с ментор като Златомир Загорчич, какви са задачите на отбора за Купата на България, както и какви са упоритостите му за трансфер.

" Донякъде е мъчно да се работи със Златомир Загорчич, изисква непрекъснато нападателен футбол. Иска от нас да си приказваме, да си споделяме, това е най-важното при него. Но мисля, че до момента му се получава ", съобщи Христов по адрес на наставника и след това приказва за задачите в шампионата за Купата на България.

" Резултатът е доста добър турнирен резултат. Това 1:2 е съвършено, тъй като ни би трябвало единствено да вкараме един гол на нашия терен и това ни класира непосредствено на финала. Мотивирани сме да го покажем на нашия стадион и ще създадем всичко допустимо да вземем Купата ", добави бранителят и разкри по какъв начин се е стигнало до успеха над Пирин и гола му в него.

" Първият корнер не се получи и имахме право на втори подобен. Тогава никой не ме пазеше и бях оставен непокрит, което ме задължи да вкарам. Този мач се разви ужасно за нас, поведохме бързо, изравниха ни от дузпа, която я нямаше, само че след това отново поведохме със страховит гол на Галин Иванов. Изравниха ни отново, само че това ни стимулира повече и в оставащите минути искахме да вкараме още, с цел да им дръпнем в класирането ", съобщи Христов, след което разкри по какъв начин се усеща брат му Петко във Фиорентина.

" Петко се усеща идеално, тренира напълно с първия тим на Фиорентина, даже в последните мачове стартира да влиза в групата. Мисля, че скоро ще му дадат късмет. Там е доста по-трудно поради тренировките. Имаше усложнения и с връзката, тъй като в Италия не приказват доста добре британски. Но сега се оправя доста добре ", разкри още Христов и най-после приказва за упоритостите си за трансфер.

" Ласкае ме ползата от чужбина, виждам да демонстрирам всичко, на което съм кадърен. Ако има нещо, ще приказваме с президента Венци Стефанов и в случай че се стигне до нещо, ще е скоро. Моето предпочитание е да играя в Италия или Испания ", приключи младият бранител на Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР