Макар Доналд Тръмп да е зает със световния мир, икономиката

...
Макар Доналд Тръмп да е зает със световния мир, икономиката
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обсъди правосъдната реформа с Ким Кардашян

Макар Доналд Тръмп да е ангажиран със международния мир, стопанската система на Съединени американски щати и бъдещата среща с водача на КНДР Ким Чен-ун, американският президент въпреки всичко съумя да вмъкне в програмата си среща с риалити тв звездата Ким Кардашян и да обсъдят правосъдната промяна.

Посещението на Ким Кардашян Уест, брачна половинка и майка на децата на рапъра Кание Уест, е обвързвано с нейна акция за освобождението от пандиза на 63-годишна жена, която има доживотна присъда. Алис Мари Джонсън е зад решетките към този момент над две десетилетия, като повода е владеене на опиати. Това било първо нарушение на Джонсън и за Кардашян и нейните поддръжници присъдата е несправедлива.

Откакто се срещнала с проблема, риалити звездата запретнала ръкави и благодарение на своя персонален юрист образували нов юридически екип, с който да се борят за свободата на Алис Мари Джонсън.

Карадшян даже съумяла да завоюва на своя страна един от най-близките хора на Тръмп - неговият шурей Джаред Къшнър, който през днешния ден натиска за правосъдна промяна в областта на пандизите. Негов закон, с който се отпускат 50 млн. за реабилитация на пандизчии, беше гласуван и признат от Камарата на представителите в Съединени американски щати.

Не е ясно тъкмо какво са си говорили Тръмп и Карадашян по време на срещата си.

Американският президент показа фотография с риалити звездата в обществените мрежи и написа " Страхотна среща ".
Кардашян пък благодари на Тръмп и написа, че се надява президентът да помилва Алис Мари Джонсън.
 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР