Макар днес да е една от най-големите и бляскави родни

...
Макар днес да е една от най-големите и бляскави родни
Коментари Харесай

Глория за първи път показа баща си, който я изоставил като малка (Снимка)

Макар през днешния ден да е една от най-големите и блестящи родни звезди, поп фолк иконата Глория не крие, че е имала нелеко детство. И до момента в който певицата много постоянно приказва и демонстрира фотоси на своята майка Пенка, за татко й не знаем съвсем нищо.

Носят се митове за нейния основател, който зарязал фамилията си.

Появи се шокираща фотография на Примата на фолка с нейния татко, което демонстрира, че двамата поддържат въпреки всичко връзка, въпреки да не живеят дружно.

 Глория татко

Примата на фолка сама е разкривала, че „ посредством “ на развода на родителите си е била изпратена на изгнание в селото на баба й и дядо й. Глория не можеше да му елементарни, че я е изоставил като дребна и в продължение на години не се е сещал да я потърси.

„ За пиянство имаше пари, а за мен и брат ми – не. Бях се зарекла в никакъв случай да не му проговоря “, признава чалга легендата.

Все отново певицата реши да не си поставя грях на сърцето и откри сили да елементарни на татко си, само че доста рядко се виждат и чуват. Докато майка й е постоянно в дома на певицата и участва на всеки персонален празник на огромната родна певица.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР