Макар да са женени от 2017-та година, малцина познават съпругата

...
Макар да са женени от 2017-та година, малцина познават съпругата
Коментари Харесай

Ето я хубавата сръбкиня на Наско от Б.Т.Р.!

Макар да са женени от 2017-та година, малко на брой познават брачната половинка на Наско от Б.Т.Р. - Ивана. Причината за това е, че Атанас Пенев, както е цялостното му име, не обича да обявява нито себе си, нито персоналния си живот, изключително в обществените мрежи.

За половинката му знаехме единствено, че е оперна певица и е сръбкиня. Която, влюбена в гласовития ни рокаджия, с ненаситност приема да остави родината си и да се реалокира да живее в столицата.

Снощи Ивана беше в публиката на " Като две капки вода ", с цел да поддържа мъжа си и да си каже тежката дума за имитацията му на сръбската певица Мария Шерифович. " Фантастише е Наско, с отличен сръбски акцент! А и направи доста добре песента ", похвали го пред всички Ивана, а Димитър Рачков единствено чакаше благоприятен случай да си покаже магариите и тук.

" Гледам те и ти се чудя - по какъв начин може да си се хванала с Наско?! Къде си ти, бе... и къде е той - ехеее ", шеговито подметна Митето, само че Наско носи на подбив и реагира със смях.

Любопитна детайлност е, че Наско и Ивана нямат деца. Певецът има една щерка от първия си брак, само че неизвестно за какво с Ивана не са станали родители, въпреки че са дружно много от дълго време.

Някои разясняват, че има възможност тя да не желае да ражда, което си е цялостно нейно право и избор.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Наско от БТР Атанас Пенев Ивана сръбкиня Като две капки вода Капките Димитър Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР