Макар да не е особена активна в социалните мрежи и

...
Макар да не е особена активна в социалните мрежи и
Коментари Харесай

Зори Джи направи необичаен подарък на Венета от Ергенът

Макар да не е особена дейна в обществените мрежи и да не развива инфлуенсърска кариера, за разлика от всички своите „ колежки” от „ Ергенът”, всички помнят Зорница Господинова от риалити формата. Макар да отпадна на ранен стадий от конкуренцията за сърцето на Виктор, Зори е основала страхотни връзки с доста от девойките след шоуто.

Една от околните ѝ приятелки е Венета Костова, която съумя да се покаже като пряма, занимателна, душата на компанията. Венета в никакъв случай не е крила, че има афинитет към алкохола и много постоянно протяга ръка към чашката. През уикенда тя отпразнува рождения си ден, а Зорница я е изненадала с в действителност специфичен подарък – посещаване на балет „ Хиляда и една нощ” в операта, освен това от ВИП ложата.

„ Искам да ви кажа, че най-сетне си открих моето обичано място, с помощта на Зори Джи – единствено за кралици и принцеси. Вижте каква хубост. Чувствам се като във Ватикана. Много ми харесва атмосферата, аления килим, пердетата. Всеки месец ще отивам на опера!”каза Венета в сторитата си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР