Макар да бъдат охранявани доста по-добре от домовете на обикновените

...
Макар да бъдат охранявани доста по-добре от домовете на обикновените
Коментари Харесай

Когато майката на Бионсе стана жертва на кражба

Макар да бъдат охранявани много по-добре от домовете на елементарните хора, тези на известните персони много постоянно също стават обект на обири.
 Ефектът на Бионсе и по какъв начин Renaissance World Tour повлия на шведската стопанска система
Ефектът на Бионсе завладя Европа

Тя го може най-добре

Точно това се е случило и с дома на Тина Ноулс - майката на Бионсе. Според TMZ, в къщата на 69-годишната Тина в Калифорния с са проникнали крадци, които са взели със себе си бижута, пари в брой и сейф.

По време на обира не е имало никой в имението, като за случилото се е съобщил човек от екипа на Тина, който е посетил дома и е забелязал изчезналите движимости. Според полицията, цената на е към 1 милион $.
 Снимка 625718

От Metro.co.uk напомнят, че Тина Ноулс се раздели с бащата на Бионсе - Матю Ноулс, през 2011 година По-късно тя се среща с Ричард Лоусън, с който подписва брак и живее в имението в Лос Анджелис, което е било обрано.
 The Bell House – имението, което Бионсе и Джей Зи купиха за 200 милиона $
Когато Бионсе и Джей Зи купят най-скъпия дом, продаван в миналото в Калифорния

Ето тъкмо какъв брой им е коствало

В началото на месец юни Тина Ноулс се наложи да се върне в Съединени американски щати по-рано от плануваното поради незабавен случай, който по този начин и не се обясни какъв е. До този миг тя бе дружно с Бионсе по време на турнето ѝ Renaissance.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР