Макар Черния Адам да не се представя в бокс офиса

...
Макар Черния Адам да не се представя в бокс офиса
Коментари Харесай

Какво зарежда Дуейн Джонсън, когато е изтощен

Макар " Черния Адам " да не се показва в бокс офиса по този начин, както на Waner Bros. би им се желало, филмът си остава специфичен за  Дуейн Джонсън .

Милионите, които " Черния Адам " може да загуби

Ще се окаже ли филмът с Дуейн Джонсън на загуба

Не единствено, тъй като цели 15 години се бори за тази роля, само че и тъй като това е филмът, в който той е в основната роля, с най-хубави доходи от бокс офиса за първите три дни. И до момента в който ние чакаме да разберем дали " Черния Адам " въпреки всичко ще се окаже на загуба (нещо, с което Скалата не е свикнал), артистът продължава да се труди интензивно.

В момента Джонсън е ангажиран със фотосите на Red One коледният филм, в който ще взе участие дружно с Крис Евънс. От профила му в Instagram разбираме, че колкото и изтощен да е от цялата работа, децата му съумяват да го заредят.

Скалата показа видео в обществената мрежа, на което се вижда по какъв начин прави извършения за бицепс, а за тежест използва една от дъщерите си. В описанието Дуейн Джонсън написа, че е се е прибрал у дома за закуска откакто полетът му е траял цяла нощ.
 Дуейн Джонсън, магазинът в Хавай, от който е крадял и какво направи Скалата в този момент
Старите грехове, които Дуейн Джонсън изкупва

Скалата не остава неплатена сметка

И макар че през последните седмици е работил по доста часове с незадоволително сън двете дребни торнада, както назовава дъщерите си от връзката си с Лорън Хашиян, го зареждат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР