Mакар че всички прически могат да бъдат съобразени с формата

...
Mакар че всички прически могат да бъдат съобразени с формата
Коментари Харесай

Как да носим „боб“ прическа според формата на лицето си

Mакар че всички прически могат да бъдат съобразени с формата на лицето ви, днешната тематика е за късите подстрижки. Kолкото и да обичаме дългите гриви и плажните талази, бобът с дължина до брадичката или до раменете към момента е на мода.

Първото нещо, за което се сещаме, когато се спомене фасул прическата е липса на дължина , с която да се работи: не виждаме по какъв начин може прическата да се приспособява съгласно лицето на индивида с толкоз къса коса. Но това напълно не е по този начин.

Според някои от най-известните стилисти в сектора всичко се свежда до това да знаете точната дължина , по кое време да включите пластове/етажи и дали бретонът би трябвало да е част от комбинацията.

Независимо дали имате кръгла, овална, квадратна или сърцевидна костна конструкция, в галерията ще откриете най-подходящия за вас фасул:
 Как да носим фасул прическата съгласно формата на лицето си  Как да носим фасул прическата съгласно формата на лицето си  Как да носим фасул прическата съгласно формата на лицето си  Как да носим фасул прическата съгласно формата на лицето си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР