Макар че излезе в разгара на пандемията, когато кината все

...
Макар че излезе в разгара на пандемията, когато кината все
Коментари Харесай

"Голата истина за група "Жигули" прехвърли милиона

Макар че излезе в разгара на пандемията, когато кината към момента отваряха страхливо вратите си за фенове, българският филм " Голата истина за група " Жигули " се трансформира в зрителски шлагер. Той към този момент е достигнал бокс офис от 1 млн. 211 хиляди лв., като е гледан от 128 715 фенове. Това го подрежда на трето място измежду най-гледаните от българската аудитория филми за последните 30 години. На първите две места са " Мисия Лондон " и Love.net, излезли преди повече от 10 години. 

Филмът потегля и на лятно турне, което ще даде опция на още фенове да преживеят комедията. „ Ще имаме специфични прожекции навън във Варна, Бургас, Пловдив, София, Стара Загора и доста други градове. Зрителите могат да наблюдават прожекциите на нашата страница “, споделя продуцентът Кръстьо Ламбев.

В " Голата истина за група " Жигули " вземат участие актьорите Михаил Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев - Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова и други Комедията споделя за група някогашни музиканти, които потеглят по разнообразни пътища при започване на 90-те, с цел да се съберат съвсем принудително 30 години по-късно - и да открият какво се е случило с тях. 

Режисьор е Виктор Божинов ( " Възвишение " ), а сценаристи са Нели Димитрова, работила с него по дебютния му игрален филм, и Ваня Николова, с която са снимали " Под прикритие ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР