Макар че до началото на Олимпийските игри в Париж остават

...
Макар че до началото на Олимпийските игри в Париж остават
Коментари Харесай

Медведев: Промених гледната си точка за Олимпийските игри

Макар че до началото на Олимпийските игри в Париж остават повече от два месеца, от ден на ден тенисисти гледат към най-големия състезателен конгрес на планетата. Игрите във френската столица ще се проведат сред 26 юли и 11 август, а някогашният международен номер 1, Даниил Медведев е мощно стимулиран да реализира нещо огромно.

Въпреки че той, както и всички негови съветски сътрудници, ще се състезават под безпристрастен байрак на Олимпиадата, и няма да са част от откриващата гала, това не трансформира значимостта на събитието за родения в Москва тенисист. Напротив, Медведев показа, че напълно е трансформирал възгледите си, и към този момент гледа на Олимпиадата по напълно друг метод.

„ Това, че спортистите от Русия и Беларус няма да можем да представляваме родината си, не е прелестно, само че аз одобрявам обстановката такава каквато е. Не приписвам толкоз огромно значение на това, тъй като зная, че както аз, по този начин и моите близки и другари, с наслада ще чакат да ме гледат в Париж. Признавам си, че трансформирах гледната си точка по отношение на Олимпиадата, и преди като че ли не бях толкоз заинтригуван, само че когато участвах на игрите в Токио през 2021 година, в действителност усетих нещата по напълно друг метод. Абсолютно всичко е друго, цялостната атмосфера, вълнението и страстите са доста огромни, в този момент ясно съзнавам какъв брой велико нещо е да си част от най-голямото спортно събитие на нашата планета. В Токио отпаднах на четвъртфиналите, и бях доста отчаян, мощно се надявам, че в Париж ще мога да реализира повече и несъмнено нямам самообладание да вземам участие на Олимпийските игри “, сподели Медведев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР