Макар бившата Мис България Ромина Тасевска да мина през тежък

...
Макар бившата Мис България Ромина Тасевска да мина през тежък
Коментари Харесай

Ще може ли Ромина Тасевска да замени Нана?

Макар някогашната Мис България Ромина Тасевска да мина през тежък кастинг за мястото на Нана, която предишния уикенд напусна „ Съдебен спор “, мнозина показаха подозрение, че ще може да я замести почтено. Припомняме, че до наскоро тя бе в панела на Гала.

 

Промяната в предаването раздели феновете на два полюса – едните са уверени, че миската не може да се изкачи до равнището на напусналата Нана, а от другата й пожелаха триумф в новото начинание. Дори и тези, които й стискат палци обаче, са уверени, че ще й е доста мъчно да се оправи толкова допре, че да размени пълноценно предшественичката си-

Някои от постоянните фенове на предаването означават, че приликите сред двете се изчерпват единствено в късата руса коса и слабата фигура, само че дефинират Ромина като прекомерно пасивна и допълват, че копието си е копие. Макар да е докарана на визия като Нана, огромна част от феновете изпитват подозрение, че ще доближи равнището на нейния професионализъм.

 

И въпреки немалка част от мненията на страницата на предаването за новата водеща да са позитивни, феновете като че ли са с убеждението, че Тасевска няма качествата, с цел да се оправи с работата на задоволително положително равнище. Според тях Ромина е прекомерно деликатна.

Не липсват и такива, които са уверени, че жена родила и отгледала три деца знае доста добре по какъв начин да се бори с живота и да бъде твърда, само че не го демонстрира в народен ефир.

 

Що се отнася до Нана, която напусна предаването, с цел да е до брачна половинка си Джонатан Гладуиш, който изместил бизнеса си в Съединени американски щати, тя призна, че към този момент не възнамерява нова кариера и има намерение да си остане вкъщи. Оказва се, че Нана е предизвестила за тази разлъка преди цяла година, само че Игнатов до последно се надявал на знамение. Много от почитателите на „ Съдебен спор “ означават, че ще продължат да го гледат единствено поради Игнатов, защото новата водеща приличала на Нана, само че от „ Алиекспрес “. Въпреки всичко стискат палци на Ромина да се оправи.

 

Жоро Игнатов пък пожела на Нана доста здраве, само че да НЕ й хареса животът без предаването, с цел да може да се върне още веднъж.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ромина Тасевска Нана Гладуиш Жоро Игнатов „ Съдебен спор “ Джонатан Гладуиш
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР