Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, реши да говори

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, реши да говори
Коментари Харесай

Наско Сираков каза своята истина за Левски, Мъри бил в голяма заблуда

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, реши да приказва пред националната телевизия, с цел да показа своята истина за протичащото се в клуба. Пазителят на акциите разгласи, че е имал една от най-тежките нощи в своя живот, откакто не е съумял да разубеди Станимир Стоилов да не напуща клуба. Вълка въпреки всичко се отбрани от някои изказвания на към този момент някогашния старши-треньор и разкри за какво действително е уволнил изпълнителния шеф Иво Ивков. Наско отхвърли да работи под напън от генералния спонсор и даде обещание доста положителни вести за бъдещето на Левски, напълно скоро...
 Наско Сираков се скри от
Наско Сираков се скри от " синята " обич

" Не се крий ", викаха му привържениците

" По-тежка нощ не съм имал. Съжалявам за решението на Мъри . Той знае от два месеца, че Иво Ивков е завършил за мен в човешка и работна позиция. А за какво не съм го уволнил преди два месеца, си е мой проблем. Ивков се държи неуважително с мен, с генералния спонсор. Некомуникативна персона, която отблъсква хора от клуба и отвън клуба. Излъга пред медиите, че не е бил поканен от Национална агенция за приходите, което не дава отговор на истината.
 Филип Кръстев: Ако Станимир Стоилов напусне, ще се отрази отрицателно на тима
Филип Кръстев: Ако Станимир Стоилов напусне, ще се отрази отрицателно на тима

Той е огромна част от силата на този клуб, споделя играчът

След като Мъри ме познава толкоз добре, пробвах се да го убедя, че Ивков няма проблеми с Палмс Бет, а са с мен. Кълна се във внучките ми, че Палмс Бет не са ми поставяли изискването Ивков да бъде уволнен. Мило Борисов е заявявал, че в никакъв случай няма да си желае парите. Това не е заем. Генералният спонсор отпуска средства по договорите, напред. Имаме контракти, по които са платени пари на Левски до юни. С Палмс Бет подписахме за 5 години за 20 млн. лева, за година и половина те са дали над 5 млн. лв.. Левски е напълно подвластен, откъм финанси, към тях. Цял живот ще съм им признателен.

Организираните почитатели желаят да принудят Мило Борисов да се отдръпна и аз да остана самичък, и след това да ми вземат акциите. Депозиране на акциите в клуба значи, че те губят правото си на глас и от другия ден т.нар Сдружение или Тръста, стартират да ръководят клуба. Мен не ме тормози, че трима индивида подвигат плакати и хвърлят бомби. Очаквам свастики, с цел да бъдат по-големи наказванията. Този филм съм го гледал. Аз война не повеждам с никой! Никога не съм ги обидил, те даже не са 1% от " синята " общественост.
 Окончателно: Мъри напуща Левски
Окончателно: Мъри напуща Левски

Вижте детайлности

Опитах се три дни да беседвам със Стоилов. Едното му изискване беше неизпълнимо. Въпреки това му споделих, че Ивков може да остане на работа в клуба, само че не на този пост. Като виждам по какъв начин хора от Сдружението се хвърлят да избавят Ивков в този момент скърбя, че не съм го уволнил още преди година. Ще бъде направена проверка на всички контракти подписани от него през последните шест месеца. Дай, Боже, нищо да не излезе.

Готов съм на всичко, като се изключи това - Ивайло Ивков да бъде изпълнителен шеф. Той може да бъде само началник на правния отдел на клуба. Нямам вид кой да води Левски против ЦСКА. Ще го мислим, днес-утре, ще вземем решение. До конференцията към момента се надявах, че има някакъв късмет Мъри да размишления.

Мъри се заблуждава. Той си мисли, че Пепи Ганев не е в Народно събрание, тъй като щял да гласоподава срещу уволнението на Иво Ивков. Него може да го уволни УС, а не Надзорния Съвет. Със сигурност в Народно събрание ще има представител на Левски и няма да бъде човек на " Палмс Бет ". Раната в Левски е най-дълбоката, ще би трябвало да продължим да се оправяме и без него.
 Станимир Стоилов: Предложиха ми да остана за още един мач, против ЦСКА, само че аз не съм треньор за един мач
Станимир Стоилов: Предложиха ми да остана за още един мач, против ЦСКА, само че аз не съм треньор за един мач

Ще бъда благополучен, в случай че моите помощници останат да водят тима, разяснява Мъри

Винаги съм подготвен да върша опити Мъри да работи на " Герена ". Той сподели една огромна лъжа. Клубът не е бил на облага 18 млн, клубът е на финансова загуба за миналата година! Никаква облага нямаме. Те другояче Национална агенция за приходите ще дойдат и ще запорират всичко. Клубът е над 1 млн. на загуба, когато приказваш за числа не може да е по този начин, както аз си играя с внучките. Състоянието на Левски е извънредно по-добро отпреди година и половина. Ивков не е уволнен. Той ще си извършва длъжността, до момента в който не бъде сменен. Ивков доста добре знае за какво е освободен - поради неговото надменно и невъзпитано отношение към мен. С такива хора не мога да работя.

Обещал съм да спася Левски, това ще разберете доста скоро. Ще го направя! Подготвям много съществени неща! Никога не са водени договаряния със Станислав Генчев. До нощес имах вяра, че Мъри ще размишления. Не мога да кажа, че Палмс Бет ще продължи да дава пари за Левски. Те са подложени под сериозен напън. В мое лице имат другар. На тези хора всички левскари би трябвало да са доста признателни, тъй като нямаше да има Стоилов, Купа и тим. Няма нищо, което Мъри да е изискал, и ние да не сме му го изпълнили. Не е правилно, че Левски се ръководи подмолно. Левски е най-белият клуб в България. При нас няма черни пари. Всяка стотинка минава по банков път. Всеки лев е осчетоводен и се знае къде отива ".
 Мъри през сълзи: Един другар ми сподели, че от времето на Гунди не е виждал мъже да плачат
Мъри през сълзи: Един другар ми сподели, че от времето на Гунди не е виждал мъже да плачат

Левски не е в никакъв случай затворена страница, споделя Стоилов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР