Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и председателят на Управителния

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и председателят на Управителния
Коментари Харесай

Ясни са целите на новото „синьо“ сдружение

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков и ръководителят на Управителния съвет на „ сините “ Даниел Боримиров учредиха съдружие „ Бъдеще за Левски – Бизнес Клуб “ на 23 март 2023 година.

Сред учредителите са още Фондация „ Спорт в България “, Борислав Георгиев и Венцислав Димитров.

Проверка в Търговския указател демонстрира какви цели са записани в устава на сдружението. Те са обединяване на последователи на „ Професионален Футболен Клуб Левски “, да подкрепя „ Професионален Футболен Клуб Левски “ в изплащането на отговорностите му към Национална Агенция за приходите, Да поддържа и финансира при потребност „ Професионален Футболен Клуб Левски “ по отношение на развиването на спортно-техническата, маркетинговата и административната активност на спортния клуб, както и да взе участие като акционер в него като закупи акции, според решение на управителния орган и да основава нови благоприятни условия и търговски партньорства за своите членове.

Средствата за реализиране на поставените цели, записани в документа, са: „ Популяризира активността си посредством разпространяване на рекламни и прес известия в подобаващи осведомителните канали; 2. Набира нови членове посредством съответно проведени акции, персонални контакти и рекомендации от членовете си; 3. Организира събития за членовете на сдружението, видни публични персони и представители на бизнес средите. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР